Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 33 Фарове с лупи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 33 Фарове с лупи

Реших да си сложа във фаровете лупи. За целта ми трябва десен фар. Може и да е с лош рефлектор. За 33-ка след 1990г. Ако на някой му се намира, да се спазаряваме. Ще кача снимков материал.

Имам за подаряване един мисля десен пластмасите са здрави,рефлектора е зоносен което не е проблем обаче стъклото е на 4-5 части ,ако върши работа ...
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
      Имам за подаряване един мисля десен пластмасите са здрави,рефлектора е зоносен което не е проблем обаче стъклото е на 4-5 части ,ако върши работа ...
      Мерси колега. Ама трябва да е със здраво стъкло.

Comment

Първоначално публикувано от svilenalpanev Покажи съобщение
        Мерси колега. Ама трябва да е със здраво стъкло.
        Ако стъклото на фаровете на 33 е оребрено помисли с какво да го замениш.
        Лупа в оребрен фар не е добре.
        ...

Comment

Ребрата ще се стържат!
          Аз ще правя същата простотия и набарах едно доволно голямо парче стъкло и ще потренирам на него.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Във vw форума има тема за един пасат, стъклата на фаровете на който са обработвани. Не съм чел подробно, но е трудна процедурата и можеш да счупиш стъклата от загряването причинено от триенето.
            ...

Comment

Преди години имаше и тема за 33 с лупи. Една зелена 33-ка мисля че беше, доста добре му се получи на момчето.
              Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
              Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Единия фар вече съм го разлепил и съм монтирал вътре лупата.
                Така, както гледам фара, все ми се струва, че може да се изрежа едно стъкло и да се размине с търкането.
                Визуално фара може да хлътне малко, но поне ще се спести търкането и псуването!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
                  Преди години имаше и тема за 33 с лупи. Една зелена 33-ка мисля че беше, доста добре му се получи на момчето.
                  една червена варненска беше. беше сложил лупи от фолксваген туарег по спомен.
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                    една червена варненска беше. беше сложил лупи от фолксваген туарег по спомен.
                    Никола после ги свали и ги продаде на колегата със зелената - moonkiss

RaIdeR - ако не ти трябва счупения фар, на мен би ми влязал в полза
                    Attached Files
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

мордохайчо , да ти пращам ли лявото стъкло карело че те забравих
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

За сега го дръж!
                        Успях да сваля и второто без да го счупя!
                        Ако някой не знае как става, ще си призная.
                        Загряваш фурната до 100 градъса и я изключваш. След 3-4 минути я отваряш и чак тогава пъхаш фара вътре. Оставяш го около 10 минути и го вадиш.Пъхаш отверка между стъклото и фара и напъваш умерено, но продължително. Стъклото се отлепя бавно от фара.
                        Важното е не да натискаш с отверката силно, а постоянно.

Comment

Крис мен фара не ми трябва ,но колегата svilenalpanev е разбрал,че уребрено стъкло няма да му трябва и поиска фара . Мен ми е интересен проекта затова да помогна ама в замяна искам снимки на резултата
                          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

няма проблем
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ето малко снимки

Първоначално публикувано от svilenalpanev Покажи съобщение
                              Реших да си сложа във фаровете лупи. За целта ми трябва десен фар. Може и да е с лош рефлектор. За 33-ка след 1990г. Ако на някой му се намира, да се спазаряваме. Ще кача снимков материал.
                              Може да не се вижда много добре. Това е лупа за къси и дълги светлини.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X